Common Sense

Common Sense

Anyone can see this photo All rights reserved

Uploaded on Jan 31, 2012

1 comment

Untitled

Tel Aviv // January, 2012

Anyone can see this photo All rights reserved

Uploaded on Jan 28, 2012

1 comment

Untitled

Tel Aviv // January, 2012

Anyone can see this photo All rights reserved

Uploaded on Jan 14, 2012

1 comment

Untitled

Tel Aviv // January, 2012

Anyone can see this photo All rights reserved

Uploaded on Jan 5, 2012

1 comment

'Other Places' - A benefit for the Levinsky Park Library

'Other Places' - A benefit for the Levinsky Park Library

This Thursday, a fundraising show for to save the Levinsky Park Library.

For more info on this amzing project and this event:

אמנים ישראלים נרתמים להצלת ספריית גן לוינסקי
באירוע מיוחד שיזם האמן Know Hope יוצעו למכירה במשך יומיים עבודות אמנות שתרמו 25 אמנים ישראלים מובילים, במחיר אחיד של 1000₪.

29-30 בדצמבר 2011, ימים חמישי-שישי, סדנת "בעלי המלאכה", תל אביב

האמנים המשתתפים (ע"פ סדר א' - ב'): ניבי אלרואי, יואב אלקיים, ג'ודית אשר, ציבי גבע, יאיר גרבוז, מיכל היימן, אורית חביב, נעה יקותיאלי, טמיר ליכטנברג, סיגלית לנדאו, רותו מודן, יוחאי מטוס, אביב נווה, סלמה סמארה, דוד עדיקא, הילה עמרם, ירמי פינקוס, שרון פוליאקין, ענת פרופר גולדנברג, זויה צ'רקסקי, שוש קורמוש, אלונה רודה, נטע לי שלוסר, קרן שפילשר, Broken Fingaz, Foma ♥ , Klone, Know Hope, Robat, Zero Cents.

ספריית גן לוינסקי לקהילות הזרות ולתושבי שכונות הדרום בתל אביב נוסדה ב- 2009 ומעניקה לאוכלוסיית מהגרי העבודה וילדיהם את האפשרות ליהנות מ- 3,500 ספרים ב- 16 שפות שונות. הספרייה מהווה עבורם מקום מפגש תרבותי בו מתקיימים אירועים וחוגים ובהיעדר מרכז תרבות באזור הוא משמש כמרכז קהילתי. הספרייה פועלת בזכות מערך מתנדבים וגיוס תרומות פרטיות וכל מטרתה לסייע לאוכלוסיית מהגרי העבודה ומשפחותיהם. לאחר שנתיים וחצי של פעילות ענפה עומדת הספרייה לסגור את שעריה, משום שיבשו מקורות המימון. הקשרים שנוצרו בין מתנדבים ומבקרים לבין ילדי זרים, פליטים ומשפחותיהם, הפכו לערוצי סיוע פרטיים במגוון רחב של תחומים. הספרייה הפכה לגשר חי בין זרים ו-ותיקים, אי של שפיות וידידות, מקום בטוח ומחבק בשכונה הסובלת מדורות של הזנחה.

על מנת למנוע את סגירת הספרייה יזם האמן Know Hope אירוע מכירת עבודות אמנות של האמנים המובילים בישראל, אשר הכנסותיה ייתרמו למען המשך פעילות הספרייה. באירוע יוצעו למכירה עבודות אמנות במחיר אחיד, 1000 ₪ לעבודה. זוהי הזדמנות חד פעמית לרכוש יצירות של אמנים אלו במחירים חסרי תקדים, בזכות הירתמותם להצלת הספרייה.

לדברי know Hope, "אני צופה ומעריץ את פעילות ספריית גן לוינסקי ממרחק. הייתי עד לפועלה ולהשפעתה על הקהילה ואני חש שזה חשוב לפעול להמשך הפעילות וההתפתחות שלה. מיקומה של הספרייה והאג'נדה הרב-תרבותית שלה מעניקים לה את הפוטנציאל ליצור שינוי מהותי בהתהוותה של תפיסה חדשה של זהותו של ה"ישראלי"; מדובר בהתרחשות יפהפייה של יצירת משהו ששייך לקבוצת אנשים, שלא בהכרח מעודדים אותם להפוך לחלק מהותי מהמקום בו הם חיים. כל האמנים הביעו מיד נכונות לקחת חלק באירוע. אני חושב שרבים מהם מרגישים כי זה נוגע בהם באופן אישי".

המכירה תתקיים בסדנת "בעלי המלאכה", שתורמים את המקום ויארחו את המכירה המיוחדת. הסדנה מהווה מקום מפגש ייחודי וחלל רב שימושי למעצבים ולאמנים מכל התחומים. במקום מתקיימים סדנא וגלריה זו לצד זו; בסדנא מתקיימים קורסים מקצועיים וסדנאות ללימוד טכניקת דפוס משי ובגלריה מציגים אמנים עבודות הדפס.

במסגרת שיתוף הפעולה בין Know Hope וסדנאות בעלי המלאכה, יצר Know Hope יצירה המלווה את האירוע, שתודפס במקום על גבי חולצות ותיקי בד. מחיר חולצה 60 ₪, מחיר תיק 30 ₪.

סדנת בעלי המלאכה, רחוב י.ל פרץ 15, ת"א
29.12, יום חמישי, בשעות 18:00-23:00, 30.12 יום שישי, בשעות 10:00-17:00

ההכנסות ממכירת עבודות האמנות, החולצות והתיקים יועברו לספריית גן לוינסקי.
*המכירה במזומן וצ'קים בלבד.

Anyone can see this photo All rights reserved

Uploaded on Dec 25, 2011

0 comments

← prev 1 2 3 4 5 6 7 ... 60 61
(1,084 items)
Subscribe to a feed of stuff on this page... Subscribe to this is limbo's photostream – Latest | geoFeed | KML