new icn messageflickr-free-ic3d pan white
Ha érdekel egy online NLP tréning ... | by Noemi Rita Kennedy
Back to photostream

Ha érdekel egy online NLP tréning ...

•Csatlakozzon most

•Segíts a tréningszervezésben

•Vegyél részt rajta ingyen

És …

 

1.NLP az egyik leghatékonyabb eszköz arra, hogy saját kezedbe vedd a sorsod, s az történjen, amit igazán szeretnél. A tréning leírását itt ( bit.ly/OaRThl ) találod.

 

2.Segíts a tréningszervezésben ingyenes marketing eszközökkel – adj fel naponta két hirdetést ingyenes hirdetési helyeken. Részleteket itt ( bit.ly/RkWs3l ) találod. Minden hirdetés egy pont! Hatvan pont = ingyenes részvétel a tréningen!

 

3.Csatlakozz most a szervezô csapathoz és vegyél részt a pontversenyben. Regisztráció ( bit.ly/SjGkWU ) után 24-órán belül megkapod a saját jelentkezés linkedet.

 

4.Minnél többen vagyunk, annál valószínubb, hogy többen lesznek a tréningeken. Hívd meg barátaidat, ismerôseidet a szervezô csapatba. ( A toborzási segítséget itt bit.ly/SjGDRm találod ). Az ô teljesítményük után is kapsz pontot, pontosan 1/3-át.

 

5.Vegyél részt a tréningen, alkalmazd a tanultakat, s tapasztalataid osztd meg másokkal. Semmit nem ér az a tudás, tapasztalat, amit nem használsz, nem osztasz meg, nem adsz tovább. Nézd meg ezt ( bit.ly/REhy0W )

 

6.És … részesedj a tréning hasznából. A tréning végén – pontosabban a részvételi díjak befizetése után – elszámolunk. A haszon minket, szervezôket illeti. Amit felosztunk egymás közt. Lásd itt. ( bit.ly/NM9wEb )

 

7.És még valami … ( bit.ly/Q6Fdbu )

 

A Te ajánlód: Rita

923 views
0 faves
0 comments
Taken on September 5, 2012