new icn messageflickr-free-ic3d pan white

Drag to set position!

Liekh ADMIN July 13, 2009
Wiki loves art is voorbij! We zijn trots op het resultaat; dank voor jullie enthousiasme!
We zullen jullie op de hoogte houden over het verdere verloop van de wedstrijd.

Let op: alleen foto's voorzien van juiste tags & creative commonslicentie doen mee aan de wedstrijd!
Creative Commons licentie:
Naamsvermelding-Gelijkdelen 3.0

Deze tags:
- wlanl
- Museum tagnaam
- Flickr naam
- Collectie code (indien beschikbaar)

Group Description

Gedurende de hele maand juni zal het evenement Wiki loves art /NL plaatsvinden in verschillende musea door heel Nederland. Het initiatief is een vervolg op het succesvolle Wikipedia loves art dat afgelopen februari in de VS en de UK plaatsvond.

Wiki loves art /NL is een initiatief van Creative Commons Nederland en Wikimedia Nederland in samenwerking met Erfgoed Nederland , Museumn8 en XS4ALL.

Bezoekers worden de gehele maand juni uitgenodigd om de, door de deelnemende musea speciaal geselecteerde, collectiestukken te fotograferen en op Flickr te zetten. Deze zullen vervolgens worden gebruikt om de online encyclopedie Wikipedia te illustreren.

Door de samenwerking tussen fotografieliefhebbers, musea en erfgoedinstellingen wordt Wikipedia verrijkt met vrij gelicenseerde beelden van collectiestukken uit musea (onder de Creative Commons licentie), waar de encyclopedie nu een tekort aan heeft.

Er doen 41 Nederlandse musea en erfgoed instellingen mee aan Wiki loves art/NL! Voor de volledige lijst en de juiste museum tags klik hier

Voor de spelregels klik hierZie www.wikilovesart.nl voor meer info!

Group Rules

Alleen foto's die een Creative Commons Naamsvermelding of Naamsvermelding-Gelijk delen licentie hebben worden toegelaten in deze groep.

We behouden ons het recht voor om foto's uit de groep te halen die niet aan deze regels voldoen of die om andere redenen niet toelaatbaar zijn binnen dit project.

Additional Info

  • This group will count toward the photo's limit (60 for Pro members, 30 for free members)
  • Accepted content types: Photos, Images
  • Accepted safety levels: Safe, Moderate
Groups Beta